ONZE BELOFTE – Auto-Immo

ONZE BELOFTE

WAARBORG BY AUTO-IMMO.BE

COMPACT FORMULE:

Auto-Immo.be COMPACT FORMULE bied een waarborg van minimum 1 jaar gecombineerd met 1 jaar pechbijstand VAB Europa. De waarborg draagt Europese dekking. Bij eventuele waarborg gevallen bent u volledig vrij van keuze van garage, bij voorkeur een merkdealer!

Hebt u panne in buitenland? Contacteer onze garantiepartner en alles wordt voor u geregeld.

De wagen wordt voor verkoop gecheckt op 88 punten, waardoor u in volle vertrouwen met uw aangekochte wagen bij ons kan vertrekken!

U koopt via ons rechtstreeks aan een particulier, doch krijgt u van ons minimum 1 jaar waarborg! De waarborg is zeer uitgebreid, niettemin is het belangrijk om weten wat er allemaal onder onze waarborg valt:

  • Volledige aandrijflijn
  • Ophanging
  • Koelsysteem
  • Remsysteem
  • Stuurdoos
  • Boordcomputer

Kortom, alles wat nodig is om de wagen goed te laten rijden! Als makelaar hebben wij geen enkele wettelijke verplichting om garantie te bieden, doch is dit een absolute meerwaarde zodat u onze aangeboden wagens in volle vertrouwen kan aankopen!

Indien wijzelf de eigenaar zijn van de wagen, zijn we autohandelaar. Als handelaar hebben wij natuurlijk wel wettelijke verplichtingen om garantie aan te bieden.

De wet verplicht ons minimum 1 jaar waarborg mee te geven aan elke wagen die we verkopen. Na 6 maand is het aan de koper om te bewijzen dat het om een verborgen gebrek gaat.

Wij willen deze eindeloze discussie niet voeren en bieden op AL onze wagens die jonger zijn dan 7 jaar en minder dan 150.000km hebben, 1 jaar FULL garantie! Wat betekent dit voor u? Wel, indien u bij ons met de wagen vertrekt geniet u 1 jaar garantie, mits meerprijs uitbreidbaar naar 2 jaar garantie.

Wat niet gedekt wordt door garantie zijn onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, bv. remmen, remschijven, koppeling, batterijen, carrosserie, banden… alsook losse onderdelen zoals cd rom, sd kaart, usb stick, sleutels en eigen gemonteerde onderdelen die NIET origineel en af fabriek gemonteerd werden! Simpel en goed!

Have a Questions? Call Today!
878-9674-4455