Wie zijn we

Auto-immo.be is opgericht met als visie de vele particuliere wagens die er in België te koop aangeboden worden, terug aan te bieden in alle openheid en transparantie en met 1 JAAR GARANTIE. Als gezin zijn we allemaal aandeelhouder van auto-Immo.be en trekken we allemaal aan dezelfde kant van het touw, omdat we allen overtuigd zijn dat het beter kan! Ikzelf, zaakvoerder Lorenzo Wallaert run samen met mijn echtgenote Veronique en kinderen Charlotte en Robin Auto-Immo.be. Allen hebben ze hun inbreng en stem. Er is een goede taakverdeling binnen het bedrijf. Dochter Charlotte, studente land en tuinbouw architectuur en dus voortdurend bezig met grafische ontwerpen, photoshop en verschillende grafische programma’s, verzorgd vanzelfsprekend het grafische gedeelte. Logo’s, lay out van documenten, visistekaartjes, stempels…alles werd door haar hand ontworpen op maat van Auto-Immo.be. Zoon Robin, vrachtwagenchauffeur en al jaren hobby fotograaf en fanatiek auto en truck liefhebber, zorgt voor de mooie foto’s en levert de wagens gepoetst en geblonken aan onze klant. Echtgenoot Veronique ziet er op toe dat alles goed verloopt, er geen buitensporige gelduitgaven zijn en laat haar stem duidelijk helden! Ikzelf, Lorenzo, zoek dagelijks naar voertuigen die we voor onze klanten mogen verkopen. Ik maak er een zaak van om de verkoop aan de hoogst mogelijke prijs (wel markt gerechtvaardigd) te verkopen. Maar daar stopt het niet, want onze klanten zijn niet alleen verkopers, ook de mensen die bij ons een wagen kopen zijn klanten. Ik zoek hierin dan ook een gezonde, correcte balans, waarin verkopers en kopers beide tevreden een deal afsluiten! Mijn leuze is dat er over alles kan gepraat worden, doch ben ik de mening toegedaan dat prijsonderhandelingen niet hoeven wanneer er een correcte, marktconforme prijs ingesteld wordt! Hebt u een vraag, zit u met een probleem, wenst u een bod uit te brengen? Aarzel niet, wij staan klaar om te luisteren en te praten! Hou het rechtvaardig, over 4.000 euro op een bedrag van 20.000 euro onderhandelen is niet correct en wijzen we resoluut af!

Jawel, u hoort het goed! Indien u nu een wagen koopt op pakweg de gekende zoekertjes site, dan koopt u meestal een particulier voertuig en moet u gissen naar de betrouwbaarheid en kwaliteit van het voertuig. Soms leidt dit tot situaties waar u als koper het vertrouwen verliest en de auto niet koopt. Auto-immo.be biedt u hiervoor een totaal oplossing! Wij gaan ter plaatse naar het aangeboden voertuig kijken, nemen nota van alle zichtbare gebreken, ja ook de schrammetjes worden opgenomen. We rijden zelf even met de auto en noteren onze bevindingen. Wanneer we zelf al vaststellen dat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de wagen te wensen overlaat, dan gaan we dit voertuig NOOIT aan u aanbieden.

Auto-immo.be streeft er naar om, met alle voertuigen die we verkopen, minstens 1 jaar garantie mee te geven. Zo kan u als koper met een gerust hart de weg op! Deze garantie zal pas worden toegekend na een check up van het voertuig in een door de verzekeringsmaatschappij erkend punt. Indien het voertuig in goede staat is, minder dan 150.000 km heeft en jonger is dan 10 jaar, zal het meestal verkocht worden met de gestelde garantie, mogelijks onder bepaalde voorwaarden. Wat niet weg neemt dat oudere voertuigen geen garantie mee krijgen. Alles hangt af van de staat van het voertuig op het moment van verkoop. Aarzel niet en vraag ons advies. Let op, slijtbare delen, zoals koppeling, remmen, schokdempers, remmen en remschijven,… vallen niet onder garantie. De keuring voor verkoop zal meestal wel de toestand van remmen, schokdempers, veren, etc. aan het licht brengen.

Auto-immo.be neemt alle zaken die de verkoop van het voertuig met zich mee brengt ten harte en staat indien gewenst in voor de keuring voor verkoop van het voertuig. (Kosten en uren aangerekend volgens tarief in de algemene voorwaarden). Auto-immo.be rekent hiervoor aan de eigenaar een commissie op verkoop, waarvan u alle tarieven terug vindt in de algemene voorwaarden. Indien gewenst kan een eerste vrijblijvend bezoek gepland worden waarbij we alles duidelijk en transparant uitleggen en op papier zetten.

Auto-immo.be zorgt er voor dat u uw wagen aan de best mogelijke prijs kan verkopen, u de wagen niet aan een verlaagde prijs moet overlaten aan de garage, maar de meerwaarde toch voor 65% aan uzelf kan toe eigenen i.p.v. aan de garage.

Hebt u vragen? Aarzel niet, neem gratis en volledig vrijblijvend contact met Auto-immo.be

Wij adviseren u en indien gewenst doen we voor u het nodige om het maximum uit uw voertuig te halen, in alle openheid, transparantie en eerlijkheid!

Bent u op zoek naar een wagen? Contacteer ons, wij hebben vele contacten waaruit we kunnen putten om uw droomwagen te vinden.